Meny Stäng

[FM21] Brittiska dj...
 
Share:
Notifications
Clear all

[FM21] Brittiska djävulens återkomst


zeb_macahan
(@zeb_macahan)
Ungdom
Blev medlem: 5 månader sedan
Inlägg: 5
Topic starter  

Brittiska djävulens återkomst

Historia

Sedan Sir Alex Fergusons pension har Manchester United suktat efter framgång och trots de senaste årens steg i rätt riktning så tycker styrelsen att det inte gjorts nog. Ole måste bytas ut och en ny vision måste tas fram. Med Brexit i tankar väljer styrelsen att satsa på en vision där A-laget ska bli helbrittiskt och managern som ska rekryteras ska således också vara brittisk.

In kommer den nya managern George Smith, 43. En Manchester-kille vars spelarkarriär endast tog honom till halvprofessionell nivå, men genom hårt jobb genom akademins olika tränarjobb har nu tagit sig till favoritklubbens A-lag. Trots att han är en "local lad" så är pressen från fans och styrelsen stor och med en vision som kommer göra hans jobb på tranfermarknaden svårt blir detta en riktig utmaning.

Regler

  • Spelare som köps in får endast komma från Storbritannien(England, Nordirland, Skottland, Wales).
  • Spelare från andra länder än Storbritannien som nu finns i truppen får finnas kvar och användas. Dock måste varje bud som kommer in på en sådan spelare accepteras och kontrakt med dessa spelare får inte förlängas.
  • Om en spelare kommer från akademin med en annan nationalitet än brittisk gäller samma som föregående regel.
  • Uppdraget räknas som slutfört när en dubbel(Premier League och Champions League) vinns och den mest frekventa elvan använd under den säsongen endast består av brittiska spelare.

Uppdatering

Uppdatering kommer ske minst 3ggr/säsong(fler kan tillkomma) och de tillfällena är när:

  • När sommarfönstret stänger
  • När vinterfönstret stänger
  • När sista tävlingsmatchen är spelad för säsongen

Övrigt

Detta är min första rapport och jag hoppas ni kommer tycka att den är intressant. Jag håller på att studera så frekvensen på rapporterna kan variera väldigt, men jag hoppas ni har förståelse. Jag är även nybörjare på FM så vissa av mina beslut kan vara rena nybörjarmisstag, men det hoppas jag ni har överseende med. Med det sagt ska det bli jävligt intressant och se om det går att vinna en dubbel med endast brittiska spelare!

 


raca14, Micke och LeoFM gillade
Citera
Micke
(@micke)
Talang Admin
Blev medlem: 11 månader sedan
Inlägg: 200
 

Härligt lagval, ska bli kul att följa denna! 🙂

"I have never played for a draw in my life." - Sir Alex Ferguson


SvaraCitera