Meny Stäng

Världens bästa Onli...
 
Share:
Notifications
Clear all

Världens bästa Onlinemanagerspel #MakeSokkerGreatAgain


Vhems
(@vhems)
Ungdom
Blev medlem: 12 månader sedan
Inlägg: 5
Topic starter  

Hej på er!

 

Det här med managerspel online har förståeligt dött ut mer och mer de senaste åren, och jag har nog spelat de flesta. Jag vill dock slå ett hårt slag för DET ENDA med lite djup, som för min del är ett väldigt kul komplement till FM; SOKKER. (klick)

 

Sokker är ett onlinemangerspel som har en riktigt bra svensk community med många användare som funnits där i 10 år eller mer. Det säger ganska mycket bara det. Spelet erbjuder ett djup som inget annat onlinemanagerspel, med en taktikredigerare som ger möjlighet att styra din taktik och hur spelarna ska röra sig helt och hållet, verkligehtsbaserade träningsupplägg med anställning av hjälptränare och ungdomstränare och sist men inte minst ungdomsverksamheten där du anställer din ungdomstränare och försöker få fram så många bra egna produkter som möjligt. 

 

Just nu är lagen i spelet väldigt ojämna med tanke på hur länge många funnits med där, men kommer det in bara ett tiotal nya användare så förändras det direkt då nya divisioner kommer skjutas till.

 

Det bästa av allt är väl att det finns en så tight och aktiv community i forumen, så du får den hjälp du behöver direkt när du kommer in. Det är ett kul komplement till FM då du styr din egenskapade klubb vecka för vecka mot Allsvenskan och internationella turneringar (spelet är väldigt stort internationellt). 

 

Nyttiga länkar(klick):

Registrera ditt egna lag

Nybörjarguide / Nybörjarguide på forumet där du kan ställa frågor

 

Tveka inte på att skriva i forumet eller till mig när du kommit in och behöver hjälp med något. Mitt användarnamn är Vhems även där. 


Citera
friggan
(@friggan)
Talang
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 223
 

Hej!

Låter trevligt!

Jag spelade Xperteleven när det begav sig, menar du på att detta är ett bättre spel? 


SvaraCitera
Vhems
(@vhems)
Ungdom
Blev medlem: 12 månader sedan
Inlägg: 5
Topic starter  

@friggan

Jag kan inte säga att jag stannade på X11 särskilt länge, men av vad jag minns där så var tjusningen att man spelade mot sina vänner och utmanade i "kompisligor". Sokker har ett heeeelt annat djup med fokus på utveckling av sin förening. Ungdomsverksamheten och talangutveckling har en jättestor betydelse för att man ska lyckas, och som nämnt innan så upplever jag inte att det finns en taktikredigerare i det här formatet någon annanstans förutom Sokker. 

 

På X11 blev man isolerad med sina vänner, medan Sokker har en Community som alla hjälper och strävar mot att utvecklas tillsammans för att göra Sverige så bra som möjligt. Det finns nog inget onlinemanagerspel som du kan få den hjälpen vid start som du får i forumet på Sokker, alla vill verkligen hjälpa dig.

 

Kom in i värmen och skriv till mig och/eller i forumet när du är inne så hjälps vi åt 🙂 


SvaraCitera