Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

Among Us


jonatannk
(@jonatannk)
Ungdom
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 101
Topic starter  

Detta spel har ju fullkomligt exploderat sedan i våras och nu verkar nära på alla spela detta spel. Det är crossplay-kompatibelt, vilket gör att du kan spela med vänner oavsett om de spelar på telefonen eller på datorn.

Det går att vara upp till 10 personer i en och samma lobby. Spelet går ut på att göra "Tasks" när du spelar som "Crewmate", samtidigt som det också finns "Impostors" i varje match. Dessa "Impostors" har som mål att döda Crewmates utan att bli påkommen. Jag är kass på att förklara, så här kommer en enklare från Wikipedia:

"The goal of the Crewmates is to identify the Impostors, eliminate them, and complete tasks around the map; the Impostors' goal is to covertly sabotage and kill the Crewmates before they complete all of their tasks. Players suspected to be Impostors may be eliminated via a plurality vote, which any player may initiate at any time. Crewmates win if all Impostors are eliminated or all tasks are completed; Imposters win if there is an equal number of Impostors and Crewmates, or if a critical sabotage goes unresolved."

Finns det några här på forumet som spelar detta underhållande spel? Har försökt få ihop några vänner för att prova spela men det har aldrig riktigt klaffat med tid och rum.

Who has two thumbs and doesn't give a crap?


Citera
Armada
(@armada)
Ungdom
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 70
 

Jodå, riktigt kul spel faktiskt. Har ibland lyckats få ihop ett kompisgäng att få spela det, då blir det hela mycket roligare.

Har du spelat mycket among us? @jonatannk 

"Oi bruv, three pints a lagar and a pint a guiness." - Bret Clement's greeting to pretty much everyone.


SvaraCitera
Daniel Nilsson
(@daniel-nilsson)
Supersub Admin
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 493
 

Inte visste jag att man kunde spela detta spel på mobilen. Det blir en nedladdning på den direkt, tack för tipset!!

Har kollat en del på Youtube och det ser riktigt roligt ut..


jonatannk gillade
SvaraCitera
jonatannk
(@jonatannk)
Ungdom
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 101
Topic starter  

@armada ja, jag har ett gäng som jag skulle spela med men det blev tyvärr svårt att lösa. Alla hade fixat discord och skulle plöja ett par games men det sket sig, haha.

Har inte spelat mer än ett par games, mer sett alla som spelar online och blivit taggad på att ljuga för mina vänner haha.

Who has two thumbs and doesn't give a crap?


SvaraCitera
Loba
 Loba
(@loba)
Ungdom
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 21
 

Vi är ett gäng på säkert 25 pers som spelar flera gånger i veckan inne på min Discordserver. Många av de som är med och spelar är profiler här från sidan. LÄNK Pinga Strafe-Leif på servern så lägger jag in dig/er under Among Us-taggen 👍

| Big city lights don't bother me, Northampton Town I'm proud to be |
#NTFC


SvaraCitera