Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

FMSwedens officiella draft


Micke
(@micke)
Talang Admin
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 254
Topic starter  

I kväll klockan 19:00 är det premiär för FMSwedens officiella draft-tävling. Den äger rum på vår Discord-server, som ni kan gå med i här: https://discord.gg/uRyE4SxSEH Anmäl sedan ditt intresse i kanalen "onlinespel". 

För er som inte har spelat draft tidigare skrev jag en kortfattad guide nyligen:

Finns kanske en del som undrar hur en draft fungerar i praktiken. Det går till så att man spelar online och ansluter till en server på FM. Alla deltagare får en budget (max 5,7 miljarder ca) att handla 11-25 spelare för (brukar bli runt 18st). Turordningen lottas och man väljer sedan en spelare i taget. Den som väljer sist i första rundan startar nästa runda osv. När alla valt färdigt möter man varandra i matcher. Vanligast är att köra rak utslagning men det går att köra liga med. Det är grunderna, sedan går det att filtrera vilka spelare som är valbara, budget etc.

Varmt välkomna! 🙂

"I have never played for a draw in my life." - Sir Alex Ferguson


Citera
Micke
(@micke)
Talang Admin
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 254
Topic starter  

Vi gratulerar Hampus Zakrisson till vinsten i den första draften! Han slog en bot med 2-1 i finalen. Turneringens lirare blev hans forward Raul Jimenez. 6 mål (varav 4 på straff), 1 assist, 3 matchens lirare och 8.3 i snittbetyg. 

Övriga deltagare (alias på Discord):
jompaa11
Aktien
Asdacus
+ jag

"I have never played for a draw in my life." - Sir Alex Ferguson


SvaraCitera