Meny Stäng

Pre Corona - Vad sa...
 
Share:
Notifications
Clear all

Pre Corona - Vad saknar du mest?


Daniel Nilsson
(@daniel-nilsson)
Supersub Admin
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 473
Topic starter  

Som rubriken lyder, vad saknar du mest innan Corona brakade loss världen över?

Resa, umgås, festa, tävling, se på ditt favoritlag live, etc. Det finns hur mycket som helst som helt vänt upp och ner på ens liv och frågan är, kommer vi återgå till det "normala" någonsin igen?

Jag börjar.
Kanske lite klyschigt, men jag saknar friheten som jag tycker är ett bra samlingsnamn på det mesta. Att spontant kunna hitta på något med någon eller flera vare sig om det är att man tar en kaffe i stan, går ut och festar eller reser/åker till någon som man väldigt sällan träffar på grund av det geografiskt långa avståndet emellan.

Ett mer krasst exempel. Vi hade planerat att åka till Lalandia i somras men det fick vi naturligtvis avboka vilket var jättetråkigt då vår dotter verkligen älskar vatten och allt som har med det att göra. Men, det kommer förhoppningsvis en tid efter detta också.

 


Micke gillade
Citera
friggan
(@friggan)
Talang
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 201
 

Jag flyttade till Göteborg precis innan utbrottet. Känns som att jag ännu inte hunnit göra något direkt. Jag saknar att gå ut och ta en öl, kolla på stand-up/artister, titta på fotboll (äntligen skulle jag bo i en stad med allsvensk fotboll).

Men framförallt saknar jag att kunna ses utan att någon ska säga "Ja, vi kan ses en kort stund om alla känner sig krya". 

Klart som fan vi ställer in om vi blir sjuka. suck. 


Daniel Nilsson och Micke gillade
SvaraCitera
Marsun19
(@marsun19)
Ungdom
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 43
 

Det jag saknar mest är att få se mitt favoritlag GIF Sundsvall på plats på arenan.


SvaraCitera