Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

Yayakolo


Yayakolo
(@yayakolo)
Ungdom Moderator
Blev medlem: 9 månader sedan
Inlägg: 134
Topic starter  

Följer Hellstens fina exempel och gör en lättare presentation av mig också. Varit involverad i FMSweden länge och på olika sätt och är väldigt glad över den nya ägastrukturen och den passion alla inblandade har visat upp för att driva sidan framåt.

Bor i Norrköping med min sambo sen sex år tillbaka. Flyttade dit för studier (är från Uppsala från början) och startade företag och blev kvar. Driver sen tre år tillbaka en spelstudio som heter Dimfrost Studio som jag sålde i november förra året men jobbar kvar som anställd samtidigt som jag investerar i olika startups. Gått från tre anställda till fjorton anställda på kort tid vilket är roligt då det börjar kännas på riktigt. Länkar en trailer till vårt spelprojekt för den som tycker sånt är spännande.

Annars har jag spelat fotboll typ hela mitt liv med största bedrift att göra 10 mål i pojkallsvenskan där jag bland annat hängde två mål på ett Brommapojkarna med John Guidetti i spetsen. Slutade spela när jag var 24 år pga skador och blev tränare istället. Tränat en klubb i Norrköpings lägre divisioner några säsonger innan jag var tvungen att sluta för att fokusera helt på företaget. Dock saknar jag fotbollen som tusan så funderar på att göra en comeback som spelare så småningom. 

Berättade på gamla forumet att jag senaste två åren kämpad en del med psykisk ohälsa och den kampen pågår fortfarande även om jag tycker mig se små utvecklingssteg. 🙂


Micke, jonatannk, Daniel Nilsson och 4 personer gillade
Citera
Peter Hecktor
(@peter-hecktor)
Talang FMSU
Blev medlem: 11 månader sedan
Inlägg: 243
 

Bästa Fredrik! En gammal kompanion som slet ihop med mig på gamla FMS när många flytte fältet.

Utan dig hade inte denna sidan varit möjlig. Vi är grymt tacksamma och hoppas få se och höra dig mycket på sidan framöver. 🙂 


JS7, Daniel Nilsson, Yayakolo och 1 personer gillade
SvaraCitera