Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

wyeds


wyeds
(@wyeds)
Ungdom
Blev medlem: 7 månader sedan
Inlägg: 17
Topic starter  

Tar också och presenterar mig, kanske blir mer aktiv igen. Som syns nedan nickade jag Bütters på gamla FMSweden. CM4 var mitt första manager spel en gång i tiden, när jag var 10. Reggade mig på nu supergamla FMSverige 2005 tror jag, när jag var elva, sidan som sen blev SportsGamers och kass när nya ägare tog över den så gamla gardet på FMSverige bröt sig loss och grundade FMSweden 2006 gjorde jag som alla andra och hoppade över dit. Var jävligt aktiv i tonåren framför allt, och fortfarande aktiv till för... ja senast åren som det droppade av. Alltid spelat FM dock, även om det går i vågor. Har en rätt bra save med Norwich just nu, vi ligger fyra i PL i februari 2023, tog oss till Europa League-semi förra våren men torskade på bortamål mot Lazio. Haft jävligt svårt att få andra taktiker än gegenpress att funka i längden på FM20.

Växte upp i Kumla, bott i Malmö sen jag var 19 (nu 26) flyttade ner efter studenten. Pluggat diverse humaniora i Lund, skrev min masteruppsats i litteraturvetenskap förra året (om Åshöjdens BK hehe). Jobbar för tillfället som personlig assistent medan jag försöker komma på vad man ska göra med livet. Kanske blir mer plugg av nåt annat sen, får se.

Skriver mycket, läser mycket, tittar på mycket. Drivit Ajax-sidan på SvenskaFans sen 2011. Kör Eredivisiepodden med en vän sen förra hösten, just nu har vi sommaruppehåll men finns nästan 40 avsnitt på iTunes och Soundcloud att lyssna på om man vill.

fd Bütters


vicke231, henke, Peter Hecktor och 1 personer gillade
Citera