Meny Stäng

Sir-ferguson fd Rob...
 
Share:
Notifications
Clear all

Sir-ferguson fd Robinlarsson


Sir-Ferguson
(@sir-ferguson)
Ungdom
Blev medlem: 5 månader sedan
Inlägg: 6
Topic starter  

Goddag forumet. Det var typ 4 år sen sist.

 

Förut hade jag så bra fantasi att jag nickade mitt namn "Robinlarsson". sen tog jag en paus på fyra år. Innan pausen hade jag dels en blogg här och ett par fiender och vänner. Var inte den som startade bråk men försvarade gärna den skånska flaggan och MFF när det krutades på. kommer ihåg de flesta även om nicken är borta. Roniii skulle bli fotbollsproffs, Andyboyy som är min närmaste vapendragare blödde ljusblått och tog ingen skit, Trashbag var från Västerås och hade hejdunderliga saverapporter, Teamadam bettade som oftast dåligt men hade klart bäst personlighet på forumet, DanielsonDJ är numera Daniel Nilsson och moderator men har alltid varit lillgammal och hållit bra jävla koll. Det finns många mer att nämna, men tre barn senare och mindre FM har minnet svikit mig. Yayakolo, Pontaari, Nemanja, Tsigalko m.m.

Då var jag usel på fotboll och harvade rundor i division fem. Samlade på gula kort och druckna öl. Numer är karriären nedlagd. Avslutade som assisterande tränare i division fem. Vi vart obesegrade och vann serien framför värsta rivalen i sista omgången på målskillnad, lagom party om vi säger så.

Brinner för Borussia Dortmund även om det i ärlighetens namn blir mindre roligt ju bättre som är. Från början var det visserligen en storklubb med mycket publik, men ingen utanför Tysklands gränser kände till dem så bra. Nu hejar halva Sverige på Dortmund och på de lokalt förankrade supporterforumen haglar kritik och massa annat skit jag inte involverar mig i. Ge mig halvdann fotboll och publik igen samt piratstreamade matcher utan kommentatorer. Gärna BVB netradio vilket var det enda som fick mig att lära mig tyska så jag kunde följa matcherna när jag inte hade streams. Annars har jag givetvis ett favoritlag i varje liga som en riktig h*ra. Dock så håller jag Manchester United, Malmö FF, Saint-Etienne lite högre än de andra lagen. De kan jag tänka mig att titta på.

Just nu i livet är det dåligt ställt. Gick och blev busschaffis. For runt halva europa med turister vilket var jävligt kalas. Fick mer barn än jag kan hantera och tog anställning på lokaltrafiken, vilket är fruktansvärt. Samma skit dag ut och dag in. Tog mig själv i kragen och började plugga, det visade sig att jag klarade de otroligt jobbiga intagningstesterna till lokförarutbildningen och så fick det bli. Är just nu en fjärdedel in i utbildningen och ska gå på praktik i Göteborg i januari. Ett yrke jag är osäker på om det finns jobb runt hörnet så förmodligen blir det en flytt långt norrut om något år.

Annars, allt gott.

 


Citera
friggan
(@friggan)
Talang
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 201
 

Välkommen tillbaka!


Sir-Ferguson gillade
SvaraCitera
Daniel Nilsson
(@daniel-nilsson)
Supersub Admin
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 473
 

Du är saknad, varmt välkommen tillbaka!

Lokförarutbildningen, är det den i Ängelholm?


Sir-Ferguson gillade
SvaraCitera
Sir-Ferguson
(@sir-ferguson)
Ungdom
Blev medlem: 5 månader sedan
Inlägg: 6
Topic starter  

@daniel-nilsson

Det finns en där men jag går i Hässleholm 🙂


SvaraCitera