Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

jonatannk  

  RSS

jonatannk
(@jonatannk)
Ungdom
Blev medlem: 2 månader sedan
Inlägg: 22
2 augusti, 2020 13:25  

Presenterar mig även på denna sida, som så många andra.

Var ganska sen med att regga mig på gamla FMS, runt 2016 skulle jag tro. Har spelat FM till och från sedan CM 01/02-tiden.

 

Bosatt i Eskilstuna men ursprungligen från fina Norrtälje. Nyss fyllda 28 år, bor ihop med min sambo och vår lilla hund på 7 år. Tjejen och jag har 5 år ihop, 3 år som sambos, 1 år som fästman och fästmö. Hunden kom till oss, övergiven och ovårdad, från Irland i november - antagligen bästa beslutet jag gjort, att adoptera hund.

Studerar till Socionom och har 2 år kvar. Sjunger i band som just nu håller på och släpper ny musik. Är ni intresserade av att höra får ni be om det!

 

Har till och från dragits med psykisk ohälsa som så många andra. Är ganska öppen med det, gått på antidepressiva ett tag nu och det fungerar fantastiskt bra för mig. Trivs i vardagen och tar det för vad det är. Har alltid haft ett väldigt dåligt självförtroende och är väldigt osäker på mig själv men jag försöker släppa det och inte kräva så mycket av mig själv.

 

Springer mycket som träning och ser på väldigt mycket fotboll, speciellt AIK och Chelsea som är klubbarna närmast hjärtat.

 

Hoppas våra vägar möts här på forumet! Jag är trevlig, skapar inga onödiga dispyter och är väldigt lätt att ha och göra med.


JS7, Petter, Pontus Wernbloom och 1 personer gillade
Citera
Yayakolo
(@yayakolo)
Ungdom Moderator
Blev medlem: 2 månader sedan
Inlägg: 29
2 augusti, 2020 13:30  

Kul att du hittade hit också!

Trist med psykisk ohälsa, kan relatera rejält till det. Finns alltid om du vill bolla något eller bara få kasta ur dig lite mörka tankar!

Kul att du har mycket för dig, något som jag märkt är skönt när man är i sämre perioder!


figuren76 och jonatannk gillade
SvaraCitera
Peter Hecktor
(@peter-hecktor)
Ungdom FMSU
Blev medlem: 4 månader sedan
Inlägg: 91
2 augusti, 2020 13:31  

Underbart att du följer med oss till nya sidan! En utav dom jag respekterar väldigt mycket för dina inlägg och passion för FM.

Välkommen!


JS7, figuren76 och jonatannk gillade
SvaraCitera
jonatannk
(@jonatannk)
Ungdom
Blev medlem: 2 månader sedan
Inlägg: 22
8 augusti, 2020 10:57  

Fy fan för att vara fotbollssupporter.

Laget närmast hjärtat (AIK) går igenom en identitetskris och laget jag ändå följer närmast (Chelsea) har det roligaste projektet på länge i rullning. Best of both worlds.


Micke gillade
SvaraCitera
jonatannk
(@jonatannk)
Ungdom
Blev medlem: 2 månader sedan
Inlägg: 22
22 augusti, 2020 11:54  

Hej!

Igår släppte mitt band en ny låt på Spotify som går att lyssna på här: https://open.spotify.com/track/6ozFutJ9m9KfXje8gd9lvE?si=GLphjvBvQZeIXvP5ZoNk1Q

 

I samband med detta släpp gör vi även en ideell insamling till organisationen Suicide Zero. Länk till vår insamling finns på länken: https://egeninsamling.suicidezero.se/fundraisers/alicewell-for-mental-illness

 

Det vore oerhört fint om de som vill skulle välja att donera en krona eller två. Detta är självklart helt frivilligt men jag ville åtminstone uppmärksamma detta, då det är någonting som betyder mycket för oss.

 

Trevlig helg!


JS7, vicke231, Yayakolo och 1 personer gillade
SvaraCitera
Yayakolo
(@yayakolo)
Ungdom Moderator
Blev medlem: 2 månader sedan
Inlägg: 29
22 augusti, 2020 12:57  

Kul att höra och lycka till!!


jonatannk gillade
SvaraCitera