Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

Deadwood

1 Inlägg
1 Users
2 Likes
390 Visningar
Deadwood
(@deadwood)
Trusted Member Admin
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 52
Topic starter  

Hej på er gamla som nya medlemmar.

 

Har hängt på sidan sedan 2006 vill jag minnas i olika konstellationer, roller med mera.

Jag har blandannat drivit FMSU, varit den drivande i Forumdelen "Editorhörnan" i många år tills jag senare fick medhjälp av @gurkburk som drev på otroligt bra. Har alltid haft ett brinnande intresse för att göra och utveckla saker,

Jag var en av de första som började göra hair-packs till de gamla regens/newgens som poppade upp i spelet och hade då tio-tusentals nedladdningar på världens olika FM forum tillsammans.

 

Sedan pep skutan mot att driva sidan tillsammans med Juws under några år innan jag tog över rodret själv någonstans runt 2013 och under 5 års tid så lämnade jag över rodret till Peppe m.fl som drev på det vidare. 

 

Fick komma tillbaka nu bara för någon vecka sedan där jag började hjälpa till med webbutvecklingen som hade stagnerat sedan lanseringen, och det känns bra och vara tillbaka och bidra igen.

 

Mitt första managerspel var Premier Manager 98 innan det tog fart med FM06 senare. Åren mellan ägnades mestadels åt CS på den tiden.

 

Nu har man hunnit bli 32 om någon månad och bor utanför Västerås i ett stillsamt villaområde med barn och sambo.

Till vardags jobbar jag som projektledare där jag driver ett projekt strax under 100Mn Kr, och som kommer bli Sveriges 4e största solcellsanläggning.

Resan dit tog jag mig utan högskole eller universitetsutbildning vilket är ganska ovanligt.

Efter gymnasiestudierna på elprogrammet jobbade jag 4 år som industrioperatör på ett stålverk innan jag fick möjligheten att börja jobba på ett företag som jobbar inom eldistribution, dvs 400V och uppåt, primärt rörde det sig om max 70kV för min del.

Efter 4 års arbete som distributionselektriker så blev det att bli konsult och börja projektera ny- och ombyggnation av elnät på lokalnätssidan, (400V-24kV) och där blev jag kvar i lika många år innan jag kände att jag fick nog.

Dåvarande abetsgivare bjussade på utbildning till projektledare och på den vägen är det.

Gör mitt första år som projektledare nu och kommer nog aldrig gå tillbaka.

 

Jag är dock fortfarande kvar inom konsultverksamheten och trivs rätt bra i det då det med 1 års mellanrum blir nya uppdrag och lite nya roller eller projekt.

 

Sen så ligger AIK närmast i mitt hjärta! Over and out.

 

Jag har nog aldrig öppnat upp mig privat här förut, men kände att det var dags.

Sen är jag så jäkla kass på att skriva sammanhängande och prydliga inlägg.

 

Whiskykonnässör, Whiskyinfluencer, Provningsledare, Specialist @ Whiskybase.


   
Micke and Argt Troll reacted
Citera
Share: