Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

Scouting och önskelistor  


3rik
 3rik
(@3rik)
Ungdom
Blev medlem: 6 månader sedan
Inlägg: 14
Topic starter  

Jag har funderat på detta ämnet ett tag efter att jag fick många reaktioner över hur många spelare jag hade på min önskelista på discord. 

Jag brukar assignera min scouter att söka i regioner som innehåller många talanger samtidigt som jag scoutar en del obskyra nationer efter diamanter personligen. I min sista save på FM20 så spelade jag i Tjeckien i ett mittenlag och byggde upp klubben, ekonomin och truppen från grunden i princip. Det innefattade stor spelaromsättning men då även mycket pengar i rörelse. Jag spelade 6-7 säsonger ungefär och landade på 1,5 miljarder i saldo trots att jag aldrig ens nådde CL. 

Den enorma scoutingen som gjorde det möjligt medföljde enormt mycket spelare som jag la in i önskelistor för att hålla koll på om de blev transferlistade eller om kontraktet gick ut. När det var som värst och jag sammanställde tre önskelistor var jag uppe på ca 900 spelare ett tag innan jag rensade hälften ungefär. Jag har väldigt svårt att inte lägga alla talanger jag snubblar över i önskelistan ifall ett bra pris dyker upp. 

Så min fråga är väl som följer: Hur lägger du upp din scouting och framförallt hur sköter du din önskelista? 


JOSSTICK gillade
Citera
zXc
 zXc
(@zxc)
Ungdom
Blev medlem: 6 månader sedan
Inlägg: 156
 

Storklubb: Liten önskelista. 

Mitten/liten klubb: Stor önskelista. 


SvaraCitera