Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

Elitserien  

  RSS

Anna
 Anna
(@anna)
Ungdom
Blev medlem: 3 månader sedan
Inlägg: 4
1 augusti, 2020 15:22  

Hej!
Vet inte om detta är okej, men försöker ändå.
Vi har en onlineserie på EHM som simulerar svenska ligasystemet, dock bara AI under HA, och har fått några öppningar för dem som vill vara med i slutskedet av denna säsong och nästa säsong, och dessa öppningar är

  •  AIK - HA (Säkra från kval)
  •  Karlskrona - HA (just nu i kvalplats till HE)
  •  Tingsryd - HA (Säkra från kval)
  •  Mora - HA (Säkra från kval)
  •  Almtuna - HA (också i kvalplats till HE)

Just nu är det 4 matcher kvar på säsongen innan slutspel/kvalspel - så er som är intresserade av Karlskrona eller Almtuna är det lite akut att få in innan 19:00 ikväll. Annars kommer dem att ersättas av dem AI lag som tar sig genom kvalet upp till HA.

Det kommer förmodligen komma till fler platser i både SHL och HA i andra lag efter att säsongen är över, men dessa lag går att ta över direkt. Kontakta mig här på forumet/twitter för mer information.
Hare gött!


Citera
Topic Tags
Aahlstroem
(@aahlstroem)
Ungdom
Blev medlem: 3 månader sedan
Inlägg: 19
2 augusti, 2020 08:42  

Jag kan intyga att det är en kul liga, spelar med VIK.

Det fungerar som så att vi simulerar en vecka (2 matcher) i taget, klockan 19 varje kväll. Övrig tid står servern öppen och man kan logga in och göra ändringar i taktiken, erbjuda kontrakt etc. Man behöver alltså inte lägga så enormt mycket tid på det eller vara inne vissa särskilda tider.

Vi har modifierat ligasystemet lite. Ettan i HockeyAllsvenskan går upp direkt. Lag 2-5 möter lag 13-14 från SHL i en kvalserie där bara ettan går upp. Lag 13-14 i HA spelar i en kvalserie mot lag från HockeyEttan som tidigare. Vi har behållit åttondelsfinalerna i SHL.

Vi sköter allt via discord där vi har en server med diverse kanaler. Vi har lite särskilda regler för övergångar, truppstorlek etc. Men det går att läsa mer om på servern om ni går med.


SvaraCitera
Anna
 Anna
(@anna)
Ungdom
Blev medlem: 3 månader sedan
Inlägg: 4
10 augusti, 2020 02:10  

Två lag som har fått öppningar idag är Björklöven och Rögle.
Björklöven borde inte vara något jätteprojekt att få att bli bra, medans Rögle precis har åkt ner i HA och i princip lösts upp. Mycket arbete men för den som föredrar det så har dem relativt stor budget för deras liga.
Modo finns också att ta, men det är mest om någon verkligen vill ha dem då deras förra GM inte är helt säker om han vill fortsätta eller ej. Resten är också kvar, ingen går upp i HA iår.

Kan bli att Linköping blir fria också, skriver ett inlägg till i tråden om så vore fallet. Det blir det enda laget som man kan enkelstarta i SHL med.


SvaraCitera
Anna
 Anna
(@anna)
Ungdom
Blev medlem: 3 månader sedan
Inlägg: 4
10 augusti, 2020 18:11  

Linköping HC söker från och med idag en ny GM.
Djurgårdens IF är lite sugen på att ta över ESK istället från vad jag har hört, så är någon jättesugen på att köra Djurgården så går det säkert att lösa också.


SvaraCitera
Anna
 Anna
(@anna)
Ungdom
Blev medlem: 3 månader sedan
Inlägg: 4
19 oktober, 2020 20:04  

Hej!
Uppdateringstråd om vilka lag som är tillgängliga efter säsong 3. Kom och häng med oss och se hur det funkar på discord om ni behagar, https://discord.gg/5tgvdqW .

SHL:
Djurgården
Västerås

Allsvenskan:
MODO
Oskarshamn
Tingsryd
Almtuna
AIK
Björklöven
Kristianstad
Södertälje
Karlskoga/Huddinge


SvaraCitera