Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

[Klistrad] Småfrågor

Sida 10 / 10

polo_byxa
(@polo_byxa)
Ungdom
Blev medlem: 11 månader sedan
Inlägg: 2
 

@phansell 

Stort tack för återkopplingen. Ska kolla på den portugisiska ligan. Misstänker att du köpt mycket brassar?


SvaraCitera
goxmed
(@goxmed)
Ungdom
Blev medlem: 5 månader sedan
Inlägg: 1
 
Jag har återupptagit en gammal FM 2010-sparning som jag hade med en vän, där jag är Barca och han Real. Vi är nu inne på den sjätte säsongen.
 
Saken är den att redan under första säsongen åkte mitt Barcelona B ur Division 2 B3, den tredje nivån på seriesystemet och den lägsta valbara på spelet. Jag vill gärna ha tillbaka dem bland de valbara ligorna, och få dem att klättra upp till andraligan. Men de lyckas aldrig ta sig upp från den divisionen de hamnat i! Jag kan ju inte följa deras exakta resultat, men har under de senaste säsongerna flyttat ner spelare som hade platsat i La Liga och kollat deras statistik. Målvakten har hållit nollan i 60 procent av matcherna och de har två anfallare som snittar nästan ett mål per match. Mittfältarna har massor av assist och även mycket mål. Jag fattar verkligen inte hur det där laget inte kan ha fixat uppflyttning från fjärdeligan, både sett till kvalitén på deras trupp och sett till spelarnas statistik.
 
Läste i ett annat forum att när ett lag åkt ur de valbara ligorna så slumpas uppflyttning baserat på något slags lotteri som grundar sig i klubbarnas rykten, men vet inte om det stämmer.
 
Någon som vet något om detta eller som har något tips på hur jag kan få laget att gå upp?

SvaraCitera
Mr.S04
(@mr-s04)
Ungdom
Blev medlem: 5 månader sedan
Inlägg: 1
 

Bundesliga var inte med i FM 2018 om jag inte missminner mig.

Kom de åter FM 2019 eller 2020?


SvaraCitera
Sida 10 / 10