Meny Stäng

FM Allsvenskan 2020

Som någon kanske kommer ihåg, så startade jag ju upp en FM Allsvenskan 2020 runt tiden för Covid-19:s intåg. Det var ju för att vi skulle ha något att följa under tiden våra riktiga fotboll i Sverige låg nere. 

Precis som för de flesta av er, så tror jag att det mest har glömts bort, men så öppnade jag upp min gamla dator häromdagen och där låg ju saven kvar.

Så jag tänkte jag skulle spela färdigt den och se hur det slutar. Mest för min egen skull egentligen tror jag. Jag ska försöka hitta alla era tips, men mycket försvann ju med den gamla sidan, men finns det något kvar att hitta så kommer givetvis priserna också delas ut.

Så för er som kommer ihåg den, håll utkik. Till er andra säger jag egentligen bara trevlig helg och så hoppas vi på att FM21 blir en riktig succé.

Skål

Tobbe

Please wait...

Liknande Inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar