Meny Stäng

Fabbes blogg: Vi måste prata arenor!

Veckans blogg blir lite annorlunda. Tanken är att vi allesammans ska genomföra en väldigt viktig undersökning. Häng med!

Fotbollsarenor. Så härliga – så magiska. Minnen från förr blandas med drömmar om en framtid i glans och glamour. Vissa är gamla och slitna, vissa är nya och moderna. Vissa är fula som stryk, medan andra får en att fullständigt tappa andan. Och det är just vid hur de ser ut vi ska snacka idag. Jag tänkte att vi gemensamt på FMSweden.se ska komma fram till vilken som är världens häftigaste/vackraste arena. Nu snackar vi alltså stora arenor, och inte någon liten konstgräsplan på Färöarna som ligger vid vattnet.

 

Hur kom jag då och tänka på det? Under Europa League på torsdagskvällen läste jag på Twitter att Tutto Baluttos egen Gusten Dahlin tyckte att Bragas hemmarena Estádio Municipal de Brága är överskattad och ganska ful? Inget kunde vara mer fel i mina ögon.

Jag gillar arenor som sticker ut ur mängden, och den här gör verkligen det. Jag ser det som helt genialt att behålla bergsväggen bakom mål, istället för att ha en kortsida där. Håller ni med?

 

Nu vill jag veta vilka arenor som är era favoriter, gärna med en liten motivering. Så väljer jag ut några till nästa veckas blogg där vi anordnar en röstning. Glasklart va?


I veckan drog europaspelet igång, och ni som läste förra veckans förhandstips på Champions League vet ju att jag inte hade en siffra rätt. Men likförbannat var det oerhört kul att följa, speciellt när det blev endel skrällar som man inte väntat sig. Även Europa League har sin charm, och torsdagarna är härliga de med. Framförallt är uppstarten av europafotbollen ett tecken på att våren är här. Nu kör vi!

Please wait...

Liknande Inlägg