Meny Stäng

Fabbes blogg: FM21 i fokus

Eftersom FM21 släpps inom kort, och de med early access redan börjat spela så blir veckans blogg lite annorlunda. Denna vecka tycker jag inte till om världsfotbollen, utan ger istället lagförslag i länder ni kanske inte brukar spelas i. Häng med!

CSKA Moskva

Pontus gamla arbetsgivare har faktiskt något intressant på gång. Under flera säsonger gick de mesta av lagets pengar till den nya arenan som stod klar för någon säsong sedan. Det gjorde att transferstrategin lades om, och att man fick satsa yngre. Det ihop med att spelare som bröderna Berezutskij bestämde sig för att lägga skorna på hyllan har gjort att det är ett nytt CSKA som håller på att byggas. Kul utmaning att fortsätta på det spåret, och ta tillbaka laget till Champions League och framgångar. Kör bara!

IFK Mariehamn

Jag var i Finland och Mariehamn och vände på FM20, och trots idel motgångar så gillade jag både laget och ligan. Mariehamn har ju en tradition av att satsa på svenska spelare, och profiler som Bobbie Friberg da Cruz har haft lyckade sejourer där. Inte allt för längesedan som man dessutom skrällde sig till en ligaseger. Förutsättningarna finns där, och finska ligan är trots HJK ganska öppen, och möjligheterna till att bli ett stabilt topplag finns.

Lech Poznan

Ett klassiskt polskt lag som brukar dyka upp i Europa League med jämna mellanrum. Varför ska man då vara laget på just det här spelet? Förutom att de har en intressant trupp, och bör kunna slåss om serieseger direkt så spelar ju Mikael Ishak i laget. Och han spelar bara inte – han bombar dessutom in mål och kommer göra sitt för att du ska nå framgång.

FC Vaduz

Lichtensteins stora bidrag till världsfotbollen. Spelar i den Schweiziska högstaligan då Lichtenstein enbart har en cup, som du relativt enkelt borde vinna varje år. Det roliga med Vaduz är att du oavsett hur det går i ligan alltid får en kvalplats i Europa som bästa lag från din nation. Kan du lyckas med att bli både bäst i Schweiz och Lichtenstein på samma gång?

Púskas Akademia

Hammarbys motståndare i årets Europa League-kval har något på gång borta i Ungern. Med de styrande i landet bakom sig har man byggt upp en bra ungdomsakademi, och trots att man inte har någon publik gör det också att chanserna till att bygga en klubb från grunden finns där. Fortsätt få fram stora talanger, och ta den ungerska fotbollen tillbaka till toppen. Kanske är det du som får fram den nya Púskas?

Det var några av mina förslag till lite annorlunda saves på det nya spelet. Har ni några liknande förslag? Kommentera gärna! Och tveka inte att höra av er antingen här eller på Twitter – @AnderssonFabian – och berätta hur det går i just era saves. Nu ska jag börja spela själva – vi hörs!

Please wait...

Liknande Inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar