Meny Stäng

Dannes Lördagsgodis – Kaki’s PA-fix

Personligen har jag alltid tyckt att många spelare på Football Manager legat lågt i sin potential(PA-Potential Ability) och där jag varit med i diskussioner och tryckt på värdet av detta eftersom otroligt många regens som dyker upp ett par säsonger in på spelet har riktigt sjuka PA. Detta leder i sin tur till att de riktiga spelarna snabbare än vad man trott försvunnit för att ge plats åt de nya, unga och mycket intressantare talangerna vilket jag tycker är synd eftersom jag gärna följer spelare långt i deras karriärer samtidigt som jag naturligtvis älskar talangutvecklingsdelen på spelet.

Med det sagt så har jag en databas som jag ibland tar fram och använder när jag känner för att lägga extra fokus på RIKTIGA spelare där jag då har höjt många spelares PA.

Tråden finner du HÄR!

Please wait...

Liknande Inlägg

Lämna ett svar