Meny Stäng

Besvikelsen, toppmatcherna och fyndet

Keven Tysk-tisdag

BESVIKELSEN

Igår lottades VM-kvalgrupperna och min stora dröm var att Tyskland skulle hamna i följande grupp:

 • Tyskland
 • Sverige
 • Norge
 • Bosnien
 • Kosovo
 • Malta

men det ville sig inte…istället blev det:

 

Hur känner du – nöjd med lottningen?

 

TOPPMATCHERNA

 

Ser vi till veckans matcher ser jag oerhört mycket fram emot att se CL-matcherna mellan RB Leipzig – Manchester United och Real Madrid – Gladbach. Två möten som är direkt avgörande för vårens slutspel.

 

 

Med tanke på det interna kaoset i United (Pogba) och det kommande derbyt mot City så tror jag att RB Leipzig lyckas knipa en seger i kvällens match. Nagelsmanns manskap är dessutom väldigt revanschsugna efter storförlusten i Manchester (5:0). Det kommer bli en riktig rysare och fortsätter Forsberg på den inslagna vägen är han en het kandidat till att bli matchhjälte.

 

Matchen i Madrid är lurig. Gladbach har gjort det väldigt bra denna säsong, framförallt deras offensiva styrka har vi fått bevittna den senaste tiden: 12 mål på de senaste fyra tävlingsmatcherna. Real Madrid har däremot haft det tufft, men med helgens tunga bortaseger mot Sevilla i ryggen och lagkaptenen Sergio Ramos tillbaka så har jag svårt att se Real förlora denna säsongsavgörande matchen. Jag hoppas personligen på krysset så att Rose avancerar vidare från gruppen med sitt BMG.

Vad tror du – hur slutar dessa två matcher?

 

FYNDET

Behöver du en central mittfältare som är ung, lovande och dessutom billig? Då är Angelo Stiller spelaren du söker. Den 19-årige tyska mittfältaren som för tillfället spelar i Bayern Münchens II-lag har ett kontrakt som löper ut sommaren 2021. I verkligheten ser det ut som att Hoffenheim lyckas knipa honom på fri transfer kommande sommar. På FM fick jag honom för en billig peng, så det är bara att hugga!

Tillbakablick när Stiller skruvade in en frispark mot RB Leipzigs U17:

 

 

 

 

Please wait...

Liknande Inlägg

2 kommentarer

 1. Daniel Nilsson

  Grymt inlägg Keven!

  Tyskland känns otroligt mediokert men det är ju garanterat Löws fel. Så många och bra spelare på alla positioner men urusla resultat. Det hade ju verkligen varit drömmen ur ett svenskt perspektiv att möta dem.

  Hade varit kul om PSG och Real fick respass och fått hävda sig i Europa League, men den tanken stannar tyvärr bara i drömmarnas land..

Lämna ett svar